Bram     Samen op weg     Uitvaart     Laura     Filmpjes     Artikelen  


Ontroerend interview met ernstig zieke

FRANEKER - De aan alvleesklierkanker lijdende Bram en zijn vrouw Laura Spreeuw zullen beide aanwezig zijn als op 28 juni in de Rank te Franeker een diepgaand interview (met hen) wordt getoond.

In de kerkdienst van februari 2013 is ex-crimineel Bram Spreeuw met zijn vrouw Laura Kolmus te gast geweest in de Zilverstraatkerk te Franeker om over zijn jeugd en drugsverleden te vertellen.

Na 23 jaar verslaafd te zijn geweest is hij tot bekering gekomen en is met God een nieuwe weg ingeslagen.

Helaas is afgelopen november (2014) alvleesklierkanker bij Bram geconstateerd en de medici verwachtten toen dat Bram 2015 niet zou halen, maar hij leeft nog steeds.

In december 2014 heeft er een diepgaand interview plaatsgevonden met Bram en Laura.

Zij gingen er vanuit dat hun tijd samen nog van korte duur zou zijn. Dit interview (30 minuten) wordt 28 juni om 16:00 uur getoond in de Rank aan de Zilverstraat te Franeker waarbij Bram en Laura aanwezig zullen zijn. Eerdere reacties op dit interview zijn o.a.: “Prachtig, ontroerend, verwarmend en kostbaar”.
Na het zien van dit interview zal er gelegenheid zijn om vragen te stellen, maar ook om gedachtes/overdenkingen te delen. Iedereen is van harte welkom en de koffie/thee staat voor u klaar.

Bron: Franiker courant 19-6-20015


  Terug naar artikelen menu