Bram     Samen op weg     Uitvaart     Laura     Filmpjes     Artikelen  

De week voorbij zaterdag 19 september 2015

Toch maar even tijd gemaakt om is site bij te werken. Al is er op duiven gebied weinig te melden.
De eerste duiven van vorige week moet ik nog steeds even voor het voetlicht halen maar daar heb ik de hele winter nog de tijd voor. Op dit moment zitten we als gezin in een hectische periode. Ik zal maar niet teveel uitwijden, maar er gebeurt heel veel. Ook op het werk is er veel aan de hand, en komen er veel veranderingen aan. Dat hoeft natuurlijk niet altijd negatief te zijn, maar het neemt veel tijd in beslag, zodat ook mijn privé tijd er weleens bij in schiet. Vandaag ook de hele dag gewerkt, en ik heb een bijzondere afscheidsdienst mogen meemaken. We moesten afscheid nemen van een hele goede vriend en dat is op een hele speciale manier gebeurt.
Hij is met paard en wagen naar de begraafplaats gebracht, en daar mochten we hem naar zijn laatste rustplaats op aarde brengen. Vele honderden mensen mochten hier getuige van zijn.
De naam van deze bijzondere man was Bram Spreeuw. Hij heeft het grootste gedeelte van zijn leven doorgebracht in het criminele circuit. Gelukkig mocht hij daaruit komen, en heeft hij de rest van zijn leven mogen waarschuwen tegen de gevolgen van verslavingen. Bram deed dat met bij wijze van spreken de Bijbel in zijn hand. Ook daarvan mocht hij getuigen tot zijn laatste dag. Bram heeft veel voor ons gezin betekent, en daarom zullen we hem nooit vergeten. Zijn vaste begroeting was altijd: Gods Zegen.
En dat wil ik naast een goede zondag alle lezers nu ook graag toewensen!


  Terug naar artikelen menu